Portfolio

Film

Jag filmar olika typer av evenemang samt tillställningar. Jag hjälper även företag skapa material till deras sociala medier genom mitt sociala medier-paket. Några exempel på evenemang kan vara idrottstävlingar, bröllop, jobbevents eller andra festliga kalas. Tjänsten är flexibel så ser gärna att vi kommunicerar fram en lösning för just ditt önskemål. Jag har god kompetens gällande film och har du frågor får du gärna ställa dem under fliken kontakt. 

Min bakgrund

När jag var mindre kunde jag inte sluta titta på skid- och snowbaordfilmer på vimeo och youtube. Jag fascinerades alltid när en film var unik och där musiken var synkroniserad med bilderna som rullade. Det var inte fören på gymnasiet jag köpte min första systemkamera. Då hade jag ingen erfarenhet eller kunskap om hur man filmar mer än att jag ville försöka efterlikna de filmer jag hade sett på vimeo & youtube tidigare.  På Projektarbetet i 3:an på gymnasiet byggde jag en kameradolly samt spelade in en film från orienteringsgymnasiet jag gick på.

Ända sedan dess har jag fortsatt tittat på tutorials och guider på internet, hur man ska filma, hur man redigerar på bästa sätt, hur får man de unika vinklarna och hur man på bästa sätt får tittarna att fascineras över filmen. Idag har jag filmat åt Bagheera fjällmaraton i sälen de senaste två åren och kommer även filma 2018. Jag har även filmat åt Trail Running Sweden på deras löparläger i Tandådalen 2016 samt andra små tillställningar.

Jag älskar verkligen hur man kan uttrycka sig med kameran till hjälp. Jag har flera kommande projekt och kommer under 2018 investera i bättre utrustningen som kommer göra att mitt filmade kommer utvecklas ytterligare några steg framåt. För att se min portfolio klickar du här.

Sociala medier-paketet

film

Soaciala medier-paketet är för dig eller ditt företag som vill exponera sig på sociala medier. Jag erbjuder tre olika paket där du får filmmaterial eller bilder för plattformarna Facebook, Instagram  eller Youtube. Materialet exporteras för att matcha plattformarna med rätt format och kvalité. Detta gör att du kan sticka ut från mängden, leverera högklassigt material och exponera dig till fler potentiella kunder.

Välj mellan det stora, mellan och det lilla paketet beroende på vad du är ute efter.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig i kontaktformuläret.

Facebook | Max 5 minuter

Format: 1920 x 1080 Högupplöst

Omslagsfilm

Format: 820×312

 

Instagram | 1 minut

Format: 1920 x 1080 & 1080 x 1350

Instastory | Uppdelade klipp i 10 sek

Format: 1080 x 1920

 

Bilder

10 högupplösta bilder  + Redigering av bilderna

Ingår i paketet:

1 dags filmning ca 8h

Redigering och klippning  

Färdigexporterad produktfilm i ovanstående format

Kunden har rätt till tre korrigeringsexporteringar efter första utskicket av den färdiga produktfilmen.

Pris:

Stora: 4999:- exkl moms (Facebookfilm + Omslagsfilm, Instagram, Instastory, Bilder)

Mellan: 3999:- exkl moms (Facebook, Instagram)

Lilla: 2999:- exkl moms (Instagram + Bilder)

STEG FÖR STEG

1: Fyll i nedan vilken tjänst du är intresserad av

2: Fyll sedan i Namn, Email & Telefonnummer 

3: Skriv sedan i ”meddelande”-rutan mer specifikt vad du önskar att tjänsten ska uppfylla för behov.

4: Klicka sedan ”skicka”

5: Sedan svarar jag på din förfrågan så kommer vi överens om hur filmningen ska gå till.

6: Betalning sker sedan vid swish eller faktura

Passar inte din önskan in på ovanstående punkter kan du i formuläret nedan skriva en mer utförlig beskrivning.