Gruppträning 

Är ni ett kompisgäng, en familj eller kollegor som vill träna tillsammans och utöva någon typ av gruppträning är den här tjänsten den ni söker. Jag kan erbjuda olika typer av gruppass, t.ex. löpning, löpteknik, löpskolning, cirkelstyrka eller orientering. Önskar ni något annat typ av gruppass kan vi tillsammans sätta ihop ett pass utifrån dina önskningar

Online coaching 

Är du intresserad av personlig träning men befinner dig på annan ort. Jag erbjuder då ett individuellt träningsupplägg som baseras på din bakgrund och erfarenhet. Tillsammans sätter vi ihop en plan och målsättning utifrån din livssituation. Samtalen kommer ske via skype eller dyligt så vi enkelt kan kommunicera från varsitt håll i landet.

Personlig träning

Med personlig träning hjälper jag dig att uppnå dina mål och drömmar. Vi sätter oss ner och samtalar vid första träffen för att du som person ska kunna få dela med dig av dina förväntningar, dina erfarenheter samt mål. Sedan skapar vi tillsammans en individuell plan som är anpassad precis efter dina förmågor. 

Löpteknik / Löpanalys 

Den här tjänsten är för dig som vill utveckla din löpteknik. Jag kommer genom mina teoretiska och praktiska kunskaper hjälpa dig att förbättra din löpteknik. Du får lära dig grunderna inom löpteknik, vad du ska tänka på när du springer och vad du behöver träna mer på för att du ska få ett mer ergonomiskt löpsteg.