Gruppträning

Gruppträning

Är ni ett kompisgäng, en familj eller kollegor som vill träna tillsammans och utöva någon typ av gruppträning är den här tjänsten den ni söker.

Jag kan erbjuda olika typer av gruppass.

Löpning/Löpteknik/löpskolning 

Genom mina erfarenheter jag samlat på mig som löparcoach kan jag erbjuda ett löpteknikpass där ni får lära er grunderna i löpning, vad man ska tänka på och hur ni kan lära er att springa på ett skonsamt och effektivt sätt.”

Cirkelstyrka

På det här passet kör vi ett gemensamt cirkelstyrkepass där fokus ligger på bålstabilitet och muskelfunktion på olika stationer. Med mitt kreativa tänk kommer passet både bli roligt och innehålla övningar ni inte provat på tidigare. Det här passet är ett tidseffektivt träningspass som där både flåset och musklerna får jobba. Passet grundar sig på era tidigare erfarenheter och nivån läggs utifrån det.

Orientering

Har du alltid haft tanken på hur tråkig skolorienteringen var? med hjälp av mina orienteringskunskaper samt erfarenheter kommer jag få bort de tråkiga minnena och skapa nya, roliga och utmanande minnen. Att traillöpning blivit populärt på senaste tiden är bara början till att springa utanför stigarna. ta med dina vänner eller kollegor så lär jag er grunderna i orientering och kunskapen om att springa i obanad terräng.

 

Det här är 3 förslag på gruppträningspass som kan utövas. Jag är väldigt flexibel och gillar utmaningar, har du andra förslag eller idéer på aktiviteter får ni gärna höra av er så löser

PRIS:

priset för ett gruppass är 200:- / person. Är ni över 10 stycken blir det en grupprabatt på 10%

Ett pass pågår under cirka 60 minuter beroende på aktivitet.

STEG FÖR STEG

1: Fyll i nedan vilken tjänst du är intresserad av

2: Fyll sedan i Namn, Email & Telefonnummer 

3: Skriv sedan i ”meddelande”-rutan om du önskar få löpteknik eller en löpanalys. 

4: Klicka sedan ”skicka”

5: Sedan svarar jag på din förfrågan så kommer vi överens om hur många gånger och vad tjänsten ska innehålla för att du ska uppnå just ditt mål.

6: Betalning sker sedan vid swish eller faktura