Personlig träning

Är du intresserad av personlig träning i Falun ?

Jag erbjuder personlig träning i Falun i form av ett individuellt träningsupplägg som baseras på din bakgrund och erfarenhet. Vi sätter tillsammans upp en plan och målsättning samt bestämmer hur många tillfällen vi träffas. Befinner du dig på en annan ord går det självklart att lösa genom min tjänst online-coachning

Personlig träning i Falun

Med min examen från Idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna besitter jag goda kunskaper inom området träning och hälsa. Jag jobbar som personlig tränare i Falun, och arbetar utifrån ett källkritiskt öga och gör allt jag kan för att du ska få det bästa upplägget utifrån dina erfarenheter och ambitioner. Min träningsfilosofi är att hitta balansen mellan träning, kost, arbete och de sociala bitarna i livet. Jag tror att varken för mycket eller för lite träning är hälsosamt och det krävs att många pusselbitar ska falla på plats för att uppnå ett välbefinnande. Utifrån det synsättet tittar jag på det stora hela och inte enbart på de små detaljerna. Vill du veta mer om mig kan du klicka här för att komma till startsidan där jag har en längre beskrivning. 

 

Pris:

En timme med personlig träning: 450:-/h 

Första tillfället är ett samtal där vi går igenom din bakgrund, erfarenheter och vad du vill förändra samt uppnå med tjänsten.

Sedan kan en personlig timme innehålla:

  • Träning (Löpteknik, styrketräning, kondition)
  • Kost (Kostplanering, informativ föreläsning)
  • Samtal (Levnadsvanor, träning, kost, personlig rådgivning)

Yrket som personlig tränare är mångsidigt, det krävs stor kompetens i otroligt många områden för att få adepter att nå sina mål så bra som möjligt. Idag behöver inte en personlig tränare vara utbildad för att kalla sig det, det många gym har som regel är att man minst måste ha en PT-licens som vanligtvis är en utbildning på cirka 4-5 veckor, vilket enligt mig är lite. Som Personlig tränare behöver man ha kompetens inom några områden som t.ex. Träningslära, nutrition, samtalsmetodik, pedagogik, idrottspsykologi, idrottsmedicin, anatomi, fysiologi och så vidare. För att ta in denna kunskap krävs ett enormt intresse och engagemang så att den kunskap som du som adept blir tilldelad är individanpassad, korrekt och nödvändig. Allt detta kräver såklart lång tid av erfarenhet och med mina tre år på Högskolan Dalarna och de praktiska jobben jag utövat har jag kommit en bra bit på vägen, men fortsätter alltid att ligga i framkant inom kunskapsområdena som en personlig tränare kan behöva känna till.

Med denna kunskap som en personlig tränare besitter kan du som adept uppnå dina drömmar och mål. Du kan till exempel få hjälp med ett träningsprogram inför en kommande tävling, du kan få hjälp med teknikträning inom löpning och styrketräning. Behöver du inte hjälp med de praktiska träningsbitarna kan ett motiverande/inspirerande samtal vara lösningen på att träningen ska bli av, det kan vara så att du helt enkelt behöver skapa dig en målbild för att kunna förbättra din hälsa. Att anlita en personlig tränare behöver därför inte enbart vara för att få peppande ord vid gymmet utan det är betydligt större än så. Som personlig tränare och med min tjänst personlig träning i Falun hjälper jag just dig att uppfylla dina drömmar. Att få hjälp behöver inte vara ett tecken på svaghet utan bara ett tecken på att du har ambition av att vilja göra en förändringen till det bättre, vilket man ska vara stolt över!. Har du något du tror jag kulle kunna hjälpa dig med så tveka inte att höra av dig i kontaktformuläret nedan så svarar jag så fort som möjligt.

Prisplan

Personlig träning

Antal Timmar

Pris/Timme

Pris

1 450:- 450:-
2 430:- 860:-
5 400:- 2000:-
10 350:- 3500:-

Personlig träning – Duo

Antal Timmar

Pris/Timme

Pris

1 800:- 800:-
2 780:- 1560:-
5 700:- 3500:-
10 650:- 6500:-

Personlig träning – Grupp 

Antal Timmar

Pris/Timme

Pris

1 gång/veckan 300:- 1500:-
2 gånger/veckan 280:- 2800:-

Steg för steg

1: Fyll i nedan vilken tjänst du är intresserad av

2: Fyll sedan i Namn, Email & Telefonnummer 

3: Skriv sedan i “meddelande”-rutan mer specifikt vad du önskar att tjänsten ska uppfylla för behov.

4: Klicka sedan “skicka”

5: Sedan svarar jag på din förfrågan så kommer vi överens om hur många gånger och vad tjänsten ska innehålla för att du ska uppnå just ditt mål.

6: Betalning sker sedan vid swish eller faktura