Löpteknik/Löpanalys

Löpteknik och löpanalys

Den här tjänsten är för dig som vill utveckla din löpteknik. Jag kommer genom mina teoretiska och praktiska kunskaper hjälpa dig att förbättra din löpteknik. Du får lära dig grunderna inom löpteknik, vad du ska tänka på när du springer och vad du behöver träna mer på för att du ska få ett mer energisnålt löpsteg.

Det har varit stora diskussioner angående hur man ska springa för att få det perfekta löpsteget, för några år sedan blev det stora rubriker angående barfotalöpning och att man ska landa på framfoten när man springer. Men vad säger egentligen forskningen om det? Hur ska man springa? Hur ska just du springa för att du ska kunna springa så bra som möjligt för de mål du har?Ja, det är några saker jag kommer gå igenom med dig eller dina vänner under den här tjänsten. 

En löpanalys går till så att du eller dina vänner får springa på en sträcka där jag kommer filma era löpsteg. Jag analyserar sedan och ger tips på förbättring och va just du kan tänka på för att du ska bli en bättre löpare. Jag har goda filmegenskaper och kommer analysera ditt löpsteg, via dator för att sedan tillsammans med dig gå igenom hur du kan utveckla sitt löpsteg och vad du kan träna mer på.

PRIS:

EN TIMME MED LÖPTEKNIK / LÖPANALYS: 450:-/H 

Du väljer själv om du vill ha löpteknik eller en löpanalys. Minimum på vardera tjänst är en timme. 

STEG FÖR STEG

1: Fyll i nedan vilken tjänst du är intresserad av

2: Fyll sedan i Namn, Email & Telefonnummer 

3: Skriv sedan i ”meddelande”-rutan om du önskar få löpteknik eller en löpanalys. 

4: Klicka sedan ”skicka”

5: Sedan svarar jag på din förfrågan så kommer vi överens om hur många gånger och vad tjänsten ska innehålla för att du ska uppnå just ditt mål.

6: Betalning sker sedan vid swish eller faktura