Online coaching

Är online coaching något för dig?

Är du intresserad av personlig träning men befinner dig på annan ort. Jag erbjuder då ett individuellt träningsupplägg som baseras på din bakgrund och erfarenhet. Tillsammans sätter vi ihop en plan och målsättning utifrån din livssituation. Samtalen kommer ske via skype eller dyligt så vi enkelt kan kommunicera från varsitt håll i landet.

Med mina pågående studier på Idrottstränarprogrammet besitter jag goda kunskaper inom området träning och hälsa. Jag jobbar utifrån ett vetenskapligt samt källkritiskt perspektiv och gör allt jag kan för att du ska få det bästa upplägget utifrån dina erfarenheter och ambitioner.  Min träningsfilosofi är att hitta balansen mellan träning, kost, arbete och de sociala bitarna i livet. Jag tror att varken för mycket eller för lite träning är hälsosamt och det krävs att många pusselbitar ska falla på plats för att uppnå ett välbefinnande. Utifrån det synsättet tittar jag på det stora hela och inte enbart på de små detaljerna.

Efter att första samtalet ägt rum kommer jag utifrån min kompetens lägga upp en plan där du kommer få hem alla de instruktioner och hjälpmedel som behövs för att du ska på bästa möjliga sätt nå ditt mål.  Material kan vara informativa dokument riktat mot de du vill förändra eller uppnå, videoklipp på träningsövningar eller träningsprogram kan också vara hjälpmedel som kommer med den här tjänsten.

 

Pris:

En timme med Online coaching: 450:-/h 

Första tillfället är ett samtal där vi går igenom din bakgrund, erfarenheter och vad du vill förändra och uppnå med tjänsten.

Sedan kan ett samtal innehålla:

  • Träning (Löpteknik, styrketräning, kondition)
  • Kost (Kostplanering, informativ föreläsning)
  • Samtal (Levnadsvanor, träning, kost, personlig rådgivning)

 

STEG FÖR STEG

1: Fyll i nedan vilken tjänst du är intresserad av

2: Fyll sedan i Namn, Email & Telefonnummer 

3: Skriv sedan i ”meddelande”-rutan mer specifikt vad du önskar att tjänsten ska uppfylla för behov.

4: Klicka sedan ”skicka”

5: Sedan svarar jag på din förfrågan så kommer vi överens om hur många gånger och vad tjänsten ska innehålla för att du ska uppnå just ditt mål.

6: Betalning sker sedan vid swish eller faktura