Uppdatering

Hejsan alla!  

Jag har som ni märkt vart frånvarande den senaste tiden, men har lite uppdateringar att dela med mig av. Som ni ser har hemsidan fått en annan design. Jag har försökt förbättra den så du som läsare/kund ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. 

Studierna fortsätter gå framåt och har nu enbart 3 månader kvar innan jag tar min examen från tränarprogrammet. Det är mycket som händer just nu och ska försöka uppdatera er så bra jag kan. 

Först och främst har jag fått en mindre tjänst på Bagheera fjällmaraton som digital marknadsförare,  där får jag utnyttja mina kunskaper jag samlat på mig under åren inom sociala medier, bildredigering och film. Jag trivs väldigt bra med det och ser fram emot att utvecklas inom marknadsföring. 

Jag kommer även till våren vara löparcoach i FMS – löpargrupp. Där har jag fått friheten att planera upp en vårtermin med roliga pass och utnyttja den kunskap jag fått under mina 3 år på tränarprogrammet. Under våren kommer jag även fortsätta vara tränare för Runacademy och jag tror jag kommer fortsätta utveckla mitt ledarskap till nästa nivå. 

I skolan har jag den senaste tiden fått mycket utrymme och läsa på under just kategorin löpning. Jag har fått upp mitt intresse för löpteknik, och ser fram emot att dela med mig av den kunskap jag besitter just nu. Några exempel på inlägg som kommer komma upp inom kort är Styrketräning för långdistanslöpare, Det perfekta löpsteget och hur man som löpare ska lägga upp sin kommande tävling på bästa möjliga sätt. Så håll utkik efter det. 

Jag har även köpt en ny kamera och har lite idéer på filmer som kommer komma upp. Ska försöka ge mig på lite löpningsinspirerande filmer där du som tittare kommer få mer lärdom om löpning och dess olika moment,  men även få en härlig stund att se på fin natur med bra kamerauppläsning. 

Det var en liten uppdatering. Mycket som händer just nu så håll ögonen öppna för fler uppdateringar och inlägg 🙂 

/Didrik 

Share your thoughts