Uppdatering

Tänkte göra en liten uppdatering

I tisdags var det sista passet på Runacademy för den här terminen. Jag var med första gången våren 2017 och har nu bestämt mig för att även vara med våren 2018. Det är otroligt roligt att vara tränare för en grupp nyfikna och ambitiösa människor som vill lära sig mer om löpning och fortsätta utvecklas.

Jag som tränare känner att jag utvecklats enormt mycket. Det är en sak att läsa allt teoretiskt men att faktiskt praktisera det är en helt annan sak. Det har gett mig otroligt mycket och känner mer och mer att det är just i det här elementet jag vill fortsätta jobba i. Att stå framför en grupp och instruera övningar som de sedan ska försöka applicera är inte alltid lätt. Utmaningen blir därför att på bästa sätt kunna vara så pedagogisk och tydlig som möjligt, vilket är två saker jag lägger mycket viktigt på att försöka vara som tränare. Någon jag även tycker är väldigt viktigt är att berätta varför de ska göra på det sättet och vad det är bra för. Prio ett är alltid att deltagarna ska veta syftet, om det inte vet varför de ska utöva dessa övningar eller springa på ett visst sätt kommer motivationen avta.

Höstterminen i skolan börjar även gå mot sitt slut, efter julen återstår det bara en sista termin. Jag är otroligt nyfiken och taggad på tiden efter Högskolan då jag äntligen får ge 100% på att jobba. Den senaste tiden har jag suttit en del med mitt företag, försökt skapa och gro en plattform som jag sedan kommer ha som en grund att utgå ifrån efter studierna. Som många vet jobbar jag en del med film och redigering, det blev klart för ett tag sedan att jag kommer filma även nästa års Fjällmaraton i Sälen. Det är största målet med filmningen nästa år då den helgen är helt klart en av de roligaste helgerna på året. Träning/hälsa och Film/foto är mina största intressen och att få jobba med det mår jag riktigt bra av. Mitt mål 2018 kommer därför vara att köra stenhårt så att jag kan ägna största delen åt dessa intressen och livnära mig på dem.

Det var en liten uppdatering 🙂

 

 

Share your thoughts