Första inlägget på hemsidan

Hejsan

Det här är mitt första inlägg på didrik.nu. I våras startade jag upp mitt bolag Didrik Hall AB som är ett bolag där jag med mina kompetensområden, Träning/Hälsa och Film/Foto ska hjälpa människor att uppnå sina mål och visioner. Jag har precis påbörjat mitt sista år på Idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna. Tanken är att jag under det sista året ska skapa en plattform på Didrik.nu där jag delar med mig mina erfarenheter och kunskaper som jag har fått under studietiden samt de framtida jobb och uppdrag jag kommer göra.

På hemsidan har jag delat med mig av några tjänster som jag erbjuder i dagsläget. Det är allt från personlig träning till filmprojekt. Ni hittar tjänster HÄR .  Har ni frågor kring tjänsterna är det bara att slänga iväg ett mail så kommer jag svara på dem så fort jag kan.

Jag kommer lägga mycket tid på den här hemsidan och skapa en så bra plattform som möjligt. Hemsidan är precis i uppstarten och ändringar kommer ske med tidens gång. Upplever ni några problem eller buggar får ni mer än gärna skicka iväg ett mail så ska jag åtgärda det så fort jag kan.

 

Ha det bäst  🙂 

Share your thoughts